CE ESTE UN CURS INDIVIDUAL?

      Un curs individual de fotografie este precum o meditatie indelungata in aceasta arta. Pe scurt, vei avea sansa sa inveti fotografie de la A la Z, individual, fara alti colegi. 

    Indiferent daca esti incepator si vrei sa inveti sa utilizezi aparatul foto sau daca esti avansat si vrei sa-ti aprofundezi cunostiintele, un curs individual de fotografia iti va oferi o programa personalizata pe care sa o urmezi. 

Photoshoot

CUM FUNCTIONEAZA?

  Bazandu-ne pe o programa personalizata, vei invata atat notiuni de tehnica fotografica si compozitie, cat elemente aprofundate in functie de genul de fotografie pe care vrei sa te dezvolti (fashion, fine art, documetar, advertising etc.)

  Cursul va cuprinde atat notiuni teoretice, cat si practice. La finalul fiecarei ore, vei primi cate o tema pe care va trebui sa o faci pana la urmatoarea intrevedere. De asemenea, indiferent de genul de fotografie pe care vrei sa te dezvolvi, vei invata cate ceva despre istoria artei si a fotografiei si vei primi o bibliografie + alte materiale de research. 

  Etapele practice vor cuprinde lectii in aer liber, cat si in studio. Vei avea la dispozitie cate o recuzita (uneori si model) de care te vei folosi in vederea indeplinirii anumitor task-uri din lectiile pe care le vom parcurge. 

  Toate cursurile se vor baza in primul rand pe practica fotografica si research dar si pe dezvoltarea a mai multor proiecte fotografice in functie de nivelul la care esti dar si in functie de genul de fotografie spre care tinzi. 

    Asadar, inainte de inceperea cursului, vei primi o programa detaliata precum si materiale printate despre ceea ce vei invatata.

  In cazul in care esti interesat sa inveti si programe de editare precum Adobe Photoshop si Adobe Lightroom, acest lucru este posibil si il putem incadra in curs. 

Art Gallery

DESPRE MINE

  Vara acestui an marcheaza 8 ani de cand am cunoscut arta fotografiei. In tot acest timp, am evoluat atat ca persoana cat si ca artist.

  Fotografia pe care o practic se axeaza in jurul zonei de fairy-tale, fashion si fine art, unde pun de cele mai multe ori accent atat pe simbolistica culorilor cat si a perceptiei corpului uman. Ceea ce practic poate fi uneori macabru si suprarealist, alteori plin de poveste. 

   In anul 2016 am absolut Universitatea Southampton Solent, sectiunea Fotografie, urmand ca apoi sa ma intorc definitiv in Romania, unde, din vara acestui an am inceput sa studiez pentru Master in Fotografie si Imagine Dinamica la Universitatea Nationala De Arte Bucuresti.

 

  De cand m-am reintors in tara am activat

atat ca fotograf freelance pe zona comerciala cat si ca artist independent. Am lucrat pe diverse proiecte personale, unul dintre ele fiind M Y T H O L O G I A, un proiect ce pune in imagini personajele mitologice din cultura noastra. Acest proiect urmeaza sa se lanseze in toamna anului 2018. 

   Experienta mea de a preda a inceput odata cu F64, prin workshopurile creative pe care le sustin. Ce m-a atras foarte mult a fost faptul ca am putut impartasi cu alti oameni, iubirea pe care o am pentru fotografie, precum si cunostiintele pe care le-am asimilat in toti acesti ani. Mi s-a parut minunat faptul ca pot transmite o idee, un tips and tricks si ca aceste lucruri pot ajuta alti oameni sa creeze mai mult si sa isi doreasca mai mult in cariera lor de artisti.

(mai multe informatii la pagina ,,Despre Apertureka)

   

cv.jpg

CE BENEFICII AM?

   Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le poti avea in momentul in care alegi sa faci un curs individual este bineinteles faptul ca vei invata singur, one to one. Asta inseamna ca vei petrece un timp mai de calitate la curs si vei putea aprofunda fiecare element in parte, in ritmul tau de invatare. 

    Programul cursului il vei face impreuna cu mine (Andreea Zamfirescu) si vom stabili de comun acord o data si o ora la care sa ne vedem. Asadar, poti avea parte de un program flexibil care sa iti ofere posibilitatea de a face un curs fara sa lipsesti de la munca, scoala sau facultate. 

    Programa personalizata reprezinta un alt beneficiu pe care il ai. Aceasta programa se va adapta in functie de skill-urile tale curente in ceea ce priveste fotografia, dar se va mula si pe dorintele pe care le ai in ceea ce priveste cariera ta de fotograf. 

(mai multe detalii gasesti mai jos)

Art Museum

CAT COSTA SI CUM MA POT INSCRIE?

  Costul unui asemenea curs variaza in functie de nivelul la care te afli dar si in functie de etapele pe care trebuie sa le parcurgem pentru a-ti indeplini idealul fotografic pe care vrei sa-l dobandesti. 

  Pentru a afla un pret orientativ, te rog sa trimiti un e-mail la adresa hello.apertureka@gmail.com in care sa mentionezi nivelul foto la care te aflii, la ce nivel vrei sa ajungi cu aceste cursuri, daca doresti sa mergi pe un anumit tip de fotografie si bineinteles, daca esti interesat sa inveti si programele de editare. 

  De asemenea, ar fi indicat sa atasezi cateva fotografii sau un portofoliu online pentru a reveni la tine cu cea mai buna oferta.

Photo Equipment